POTEZ ZA PAMĆENJE CRNOGORSKE FUDBALERKE

Ana Trutić dala gol sa pola terena!

Mlada Bjelopoljka, koja je dva puta igrala za A reprezentaciju Crne Gore, u 13. minutu je izvela slobodan udarac i gotovo sa pola terena pogodila mrežu Novosađanki

9172 pregleda 237 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Slađana Bulatović je nedavno dala gol za Rajo Valjekano protiv Real Madrida, a sada je još jedna crnogorska fudbalerka skrenula pažnju na sebe.

Ana Trutić, 21-godišnjakinja koja igra na poziciji štopera, to je uradila nezaboravnim pogotkom u remiju Požarevca sa Vojvodinom (2:2) u Super ligi Srbije.

Mlada Bjelopoljka, koja je dva puta igrala za A reprezentaciju Crne Gore, u 13. minutu je izvela slobodan udarac i gotovo sa pola terena pogodila mrežu Novosađanki.

Trutićeva je u Crnoj Gori igrala za bjelopoljske Sjevernu zvijezdu, Sedmicu i Sport uno, mojkovačko Brskovo, Obilić iz Herceg Novog i podgoričku Mladost.

Prije tri godine je otišla u Beograd da studira za fizioterapeuta i igra za zemunsku Slogu, da bi prošle sezone stigla u Požarevac.

Igrala je dva mjeseca sezone 2019/2020. prije nego što je polomila nogu, a vratila se nakon pauze zbog koronavirusa. Standardna je u prvoj postavi, a možda će ovim pogotkom skrenuti pažnju većih klubova...