Promjena odluke - "sokoli" ne igraju u Zagrebu!

Crnogorska reprezentacija još ne zna gdje će gostovati Azerbejdžanu 14. novembra, iako je jutros bilo povrđeno da će se igrati na zagrebačkom Maksimiru

19678 pregleda 41 reakcija 11 komentar(a)
Hakšabanović na meču sa Azerbejdžanom u Podgorici, Foto: Savo Prelević
Hakšabanović na meču sa Azerbejdžanom u Podgorici, Foto: Savo Prelević

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) danas popodne obavijestila je Fudbalski savez Crne Gore da je odluka o odigravanju utakmice 5. kola Lige nacija između Azerbejdžana i Crne Gore u Zagrebu stavljena van snage.

Kako je saošteno iz FSCG, prvobitna odluka o odigravanju utakmice na stadonu Maksimir, o kojoj je javnost obaviještene u utorak ujutru, promijenjena je zbog administrativnih razloga.

Odigravanje utakmice Azerbejdžan - Crna Gora na neutralnom terenu uslovljeno je odlukom Izvršnog odbora Uefe da privremeno suspenduje odigravanje međunarodnih reprezentativnih i klupskih utakmica u Azerbejdžanu i Jermeniji zbog sukoba dvije zemlje u regiji Nagorno-Karabag.

Konačnu odluku o mjestu odigravanja utakmice Azerbejdžan - Crna Gore administracija Uefe donijeće nakndadno i ona će, kako se navodi, biti objavljena na zvaničnoj internet stranici Fudbalskog saveza.

Bonus video: