Najstariji crnogorski klub dotakao dno - primio 10 "komada" u Južnoj regiji!

Lovćen izgubio 10:1 od Obilića u Herceg Novom - je li ovo najcrnji dan u 107 godina dugoj istoriji cetinjskog kluba?

16859 pregleda 34 reakcija 22 komentar(a)
Nekad bilo: Lovćen je danas dotakao dno, Foto: Filip Roganović
Nekad bilo: Lovćen je danas dotakao dno, Foto: Filip Roganović

Lovćen, najstariji crnogorski klub, viceprvak 2014, osvajač Kupa 2015, prošlogodišnji finalista najmasovnijeg takmičenja, dotakao je dno ispadanjem u Južnu regiju - trećeligaški rang takmičenja, a danas je dotakao "dno dna".

Ili od ovoga može da se potone još dublje - Cetinjani su, naime, poraženi 10:1 na gostovanju Obiliću u Herceg Novom, timu koji vodi legenda Sutjeske Brajan Nenezić.

"Cetinjski list" piše da ovakav poraz nije zabilježen u 107 godina dugoj istoriji kluba koji je iznjedrio brojne velike fudbalere, koji se sastajao sa velikim brojem velikana.

"Bez uprave, stručnog štaba, kvalitetnog igračkog kadra, znalo se da Lovćen neće igrati zapaženu ulogu u najslabijem rangu fudbalskog takmičenja u Crnoj Gori. Međutim, ovakvi porazi kaljaju ime kluba koji je u prošlosti davao veliki broj reprezentativaca i legendi jugoslovenskog fudbala", navodi cetinjski list.

''Lovćen je posljednjih godina trpio rezultatske udarce, ali današnji nokaut će ostati upisan crnim slovima u istoriji kluba", navodi se na kraju.

Bonus video: