Mjerkaju Evropu, čak i iz zone baraža za opstanak

"Čast mi je i zadovoljstvo da vodim ekipu Grblja, vjerujem da možemo ostvariti ciljeve upornim radom i dokazivanjem", kazao je novi trener Zoran Govedarica
71 pregleda 2 komentar(a)
Budućnost - Grbalj, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.01.2018. 21:23h

Grbalj je prvi dio sezone završio na 8. mjestu, u zoni baraža za opstanak, a na proljeće će pokušati da se plasira u Evropu.

Razlika zaista nije velika - 3. mjesto je daleko četiri, a 4. samo dva boda. Dodatni optimizam Grbljanima daje i plasman u polufinale Kupe.

Sve će to klub iz Radanovića pokušati da ostvari sa novim trenerom, Zoranom Govedaricom, koji je naslijedio Dragana Radojičića na klupi.

"Čast mi je i zadovoljstvo da vodim ekipu Grblja, vjerujem da možemo ostvariti ciljeve upornim radom i dokazivanjem", kazao je Govedarica.

Ekipu, koja je ostala bez čak deset igrača iz prvog dijela sezone, a koja je zasada popunjena sa petoricom novajlija, pozdravili su predsjednik kluba Marko Carević i sportski direktor Aleksandar Mikijelj.

"Klub je obezbijedio sve uslove, od igrača očekujemo da se oduže na pravi način. Želimo da krenemo u trku za Evropu, kroz prvenstvo ili Kup, svejedno", kazao je Carević.

Novi igrači Grblja zasada su vezisti Andrija Kaluđerović i Nedeljko Vlahović (stigli iz Mladosti), bek Rade Pejić (Stara Pazova) štoper Predrag Jović (Proleter Novi Sad) i Ivan Mijušković, koji je bio član Rudara.

"Sa nama je i golman Marko Kordić, iz Vojvidine, očekujem da ćemo postići dogovor. Osim toga, puno očekujemo naših talentovanih omladinaca i kadeta od kojih su neki prekomandovani u prvi tim", kazao je Mikijelj.

Cijele pripreme Grbalj će odraditi u svom trening-kampu.

Bonus video: