Van Dajk uspješno operisan, nema procjena kada će se vratiti

"Van Dajk će se odmah koncentrisati na početak rehabilitacije uz podršku klupskog ljekarskog tima. Za sada nije poznato kada će se Holanđanin vratiti na teren", navodi se u saopštenju Liverpula, prenio je Skaj

3036 pregleda 0 komentar(a)
Foto: AP
Foto: AP

Fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk podvrgnut je operaciji prednjih ukrštenih ligamenata koljena i čeka ga višemesečna pauza, saopštio je danas engleski klub.

Van Dajk se povrijedio 17. oktobra na Gudison Parku, tokom gradskog derbija sa Evertonom (2:2), poslije starta golmana Džordana Pikforda.

Liverpul je saopštio da je operacija u Londonu uspješno obavljena.

"Van Dajk će se odmah koncentrisati na početak rehabilitacije uz podršku klupskog ljekarskog tima. Za sada nije poznato kada će se Holanđanin vratiti na teren", navodi se u saopštenju Liverpula, prenio je Skaj.

Trener Jirgen Klop ima problema sa povredama defanzivaca, pošto se u srijedu tokom utakmice sa Mitjilandom (2:0) povrijedio i Fabinjo.

Fabinjo je u timu zamijenio Van Dajka za utakmice sa Ajaksom i Šefild junajtedom, a u srijedu je posle pola sata morao da napusti teren zbog povrede tetive.

Bonus video: