UGOVOR NA JOŠ GODINU

Savićević zahvalio zlatnom sponzoru - Crnogorskom Telekomu

Fudbalski savez Crne Gore i Crnogorski Telekom potpisali su danas u prostorijama FSCG ugovor o saradnji i za narednu godinu.

3527 pregleda 5 komentar(a)
Cibulskaja i Savićević potpisali 13. godinu saradnje, Foto: FSCG
Cibulskaja i Savićević potpisali 13. godinu saradnje, Foto: FSCG

Fudbalski savez Crne Gore i Crnogorski Telekom potpisali su danas u prostorijama FSCG ugovor o saradnji i za narednu godinu.

Crnogorski Telekom će i dalje biti zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige, koja i ove sezone nosi ime Telekom 1.CFL.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su predsjednik FSCG Dejan Savićević, izvršna direktorica Crnogorskog Telekom Dina Cibulskaja i direktor Komericijalnog sektora Predrag Perković.

Predsjednik Savićević izrazio je zadovoljstvo što će Crnogorski Telekom i dalje biti uz Fudbalski savez Crne Gore.

"Zadovoljstvo mi je što nastavljamo saradnju sa Crnogorskim Telekomom, partnerom koji je uz Fudbalski savez Crne Gore već 13 godina. Tokom prethodnog perioda Crnogorski Telekom je pružao snažnu podršku Savezu i fudbalu u našoj zemlji, koja je bila je od ogromnog značaja za Prvu crnogorsku fudbalsku ligu, već godinama prepoznatu po našem generalnom sponzoru" kazao je Savićević.

"Izuzetno cijenimo napore Crnogorskog Telekoma da, u veoma zahtjevnom finansijskom periodu, nađe način da nastavi investiranje u sport, pogotovo u fudbal. Siguran sam da će svi članovi Fudbalskog saveza na pravi način cijeniti odgovornost koju Crnogorski Telekom pokazuje konstantnim ulaganjem u sport. Nastavićemo da zajedničkim promovisanjem fundamentalnih vrijednosti fudbalske igre – solidarnosti, odgovornosti, fer-pleja i zdravog života – na najbolji način utičemo na kompletno crnogorsko društvo i doprnesemo da svi zajedno budemo bolji, na fudbalskom terenu i van njega, rekao je predsjednik Fudbalskog saveza.

Izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma Dina Cibulskaja ističe da podrška sportu dobija na značaju u novonastalim okolnostima.

"Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine uz Fudbalski savez, našu reprezentaciju i crnogorske fudbalere jer vjerujemo da u posljednjih gotovo deceniju i po, koliko Telekom intenzivno ulaže u crnogorski sport, podrška našim sportistima nikad nije bila važnija. Situacija u kojoj se našlo cijelo društvo međutim ne zahtjeva od nas samo prilagođavanje na novonastale okolnosti – jednako kada je riječ o poslovanju kao i o učestvovanju na sportskim takmičenjima i njihovom organizovanju – već i solidarnost i odlučnost. Koliko god trenutne prilike izgledale izazovno, uvjereni smo da ćemo i kao partneri i kao zajednica izvući pouke, promisliti kako će u budućnosti izgledati sport, i pronaći modele kako da na najbolji način promovišemo pobjednički duh, fer-plej, jedinstvo i timsku igru – ideale koji se najbolje podstiču kroz sport", kazala je direktorica Crnogorskog Telekoma.

Preporučujemo za Vas