BARAŽ ZA KVALIFIKACIJE ZA EP

Futsal selekcija Crne Gore sjutra u Podgorici igra prvi meč, revanš u Litvaniji

Futsal reprezentacija Crne Gore sjutra od 18 sati igra prvi meč baraža sa Litvanijom za ulazak u grupnu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

3242 pregleda 0 komentar(a)
Futsal selekcija pred dvomeč baraža, Foto: FSCG
Futsal selekcija pred dvomeč baraža, Foto: FSCG

Futsal reprezentacija Crne Gore sjutra veče igra prvi meč baraža za ulazak u grupnu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ekipu selektora Sveta Ljesara u dvorani hotelskog kompleksa Voko" (nekadašnji Verde) očekuje duel sa Litvanijom.

"Pred nama su, po mom mišljenju, dvije najvažnije utakmice kada je u pitanju crnogorski reprezentativni futsal. Iako ćemo u prvom meču bez nekoliko standardnih igrača, optimista sam. Napravili smo nešto duže pripreme nego obično, igrači su odlično radili, pa mi to daje za pravo da se nadam prolazu. Izanalizirali smo Litvaniju do najsitnijih detalja. Radi se o dobro i čvrstoj ekipi, koja nema ekstra pojedinaca, ali kao kolektiv djeluju kompaktno. Ako odigramo hrabro i disciplinovano, pogotovo u meču koji igramo na našem parketu, mislim da smo bliži prolasku dalje", istakao je selektor Ljesar.

Meč sa Litvanijom počinje u 18 časova. Revanš utakmica na programu je 8. novembra u Jonavi.

Pobjednik baraža izboriće plasman u grupnu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nastupaće u grupi 7, zajedno sa reprezentacijama Italije, Belgije i Finske.

Preporučujemo za Vas