Lester tik iza Liverpula

Nakon poraza od Vest Hema (3:0) i Aston Vile (1:0), „lisice” su se vratile u pravi ritam i minimalnu pobjedu nad Arsenalom u gostima potvrdili i večerašnjim trijumfom u Lidsu (4:1)

4716 pregleda 0 komentar(a)
Igra majstorski: Džejmi Vardi daje gol za 3:1, Foto: Reuters
Igra majstorski: Džejmi Vardi daje gol za 3:1, Foto: Reuters

Poslije sedam kola Premijer lige, na vrhu je Liverpul sa 16 bodova, tik iza njega je Lester sa 15.

Nakon poraza od Vest Hema (3:0) i Aston Vile (1:0), „lisice” su se vratile u pravi ritam i minimalnu pobjedu nad Arsenalom u gostima potvrdili i večerašnjim trijumfom u Lidsu (4:1).

Patrik Bamford je u 2. minutu promašio zicer za „vajtse”, a dok je trajao usporeni snimak, šampion iz 2016. je već vodio - Robin Koh je previše ležerno pokušao da vrati loptu golmanu Ijanu Melsijeu, Džejmi Vardi je presjekao i asistirao Harviju Barnsu za lak pogodak.

Vardi je u 21. minutu šutirao, Meslije kratko odbio, a na loptu natrčao Juri Tilemans i povisio na 2:0.

Tim Marsela Bjelse je izjednačio u 48. minutu, nakon što niko nije dodirnuo loptu poslije centaršuta Dalasa, imao i veliku šansu za izjednačenje, ali je Lester ipak bio prejak - Vardi je pogodio za 3:1 u 76. minutu, a Tilemans iz penala koji je iznudio Harvi Barns postavio konačnih 4:1.

Vardi dijeli 3. mjesto na listi strijelaca sa Mohamedom Salahom sa sedam golova. Po jedan više imaju Dominik Kalvert-Luin i Heung-Min Son.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: