Kuman o Mesiju: Nemam problem da ga treniram i radim sa njim

Katalonci imaju maksimalan učinak nakon prva dva meča, pobijedili su Ferencvaroš kod kuće, pa Juventus u gostima, ali nisu konstantni u formi, jer su na domaćoj sceni u posljednja četiri kola osvojili samo dva boda

3944 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Mečevi 3. kola Lige šampiona u grupama E, F, G i H igraju se sjutra.

Nema klasičnog derbija, ali uvijek je interesantno kada igra Barselona, koja dočekuje Dinamo Kijev.

Katalonci imaju maksimalan učinak nakon prva dva meča, pobijedili su Ferencvaroš kod kuće, pa Juventus u gostima, ali nisu konstantni u formi, jer su na domaćoj sceni u posljednja četiri kola osvojili samo dva boda.

Još se čeka da Leo Mesi bude na maksimalnom nivou, argentinski as igra prilično rezervisano na početku sezone, pa su španski mediji pitali Ronalda Kumana da li ima probleme u odnosima sa njim, kao što ih je imao njegov prethodnih Kike Setijen.

Setijen je prija dva dana kazao da Mesi jeste najbolji, ali da ga je teško trenirati, zbog njegove osobenosti i uticaja kakvu imaju svi veliki sportisti.

"Mislim da je Leo veliki fudbaler – najbolji na svijetu. On to pokazuje svaki dan – godinama. On je takmičar sa velikim ambicijama. To dovoljno govori o njemu. Apsolutno nemam nikakvih problema sa da ga treniram i da radim sa njim", kazao je Kuman.

Sa druge strane, mladi napadač Barse Pedri ističe da je svaki dan sa Mesijem na terenu neprocjenjivo iskustvo za njega i saigrače.

"On nam pomaže na mnogo načina, posebno na terenu svojim savjetima. Mislim da moramo da uživamo dok je sa nama, jer smo privilegovani što smo u istom timu. Šta će da bude u budućnosti – na njemu je da odluči i niko nema pravo da utiče na njega. Na nama je da uživamo i da učimo od njega", kazao je 17-godišnjak.

Bonus video: