Budućnost sprema revanš Podgorici, Sutjeska u Danilovgradu, Dečić na sjeveru

Šampion je u 3. kolu na "DG areni" pretrpio najteži poraz u novijoj istoriji kluba, kada je bilo 4:0 za Podgoricu. Dva tima ponovo igraju sjutra u 16 sati, na stadionu pod Goricom

9811 pregleda 0 komentar(a)
Sa avgustovskog duela Podgorica - Budućnost na DG areni, Foto: FK Podgorica
Sa avgustovskog duela Podgorica - Budućnost na DG areni, Foto: FK Podgorica

Sjutra (srijeda) na programu su sve utakmice 12. kola Telekom 1. CFL.

Lider Budućnost ima novu šansu da se dodatno učvrsti na prvom mjestu, jer u derbiju kola dočekuje trećeplasiranu Podgoricu (16 sati).

Tim Mladena Milinkovića ima dodatni motiv protiv ekipe Milorada Pekovića, od koje je u prvom dijelu sezone na "DG areni" doživjela najteži poraz u novijoj istoriji kluba (4:0).

“Nismo mi tada igrali loše koliko smo bili kažnjeni za svaku grešku. Naravno, niko od nas nije zadovoljan sa tim rezultatom, ali u utakmicu ne ulazim osvetnički. Dovoljno je da bude 1:0, da upišemo nova tri boda, jer je ovo takmičenje, a u takmičenju je važno pobjediti“, kazao je Milinković danas na pres-konferenciji.

Budućnost sa utakmicom manje ima 22 boda na čelu, a drugoplasirani Dečić, koji kasni jedan bod, gostuje Jezeru u Plavu (14 sati).

Četvrtoplasirana Sutjeska igra u Danilovgradu protiv Iskre (17 časova) i želi da se iskupi za subotnji poraz u derbiju, protiv ekipe kojoj ove sezone ne cvjetaju ruže - tim Aleksandra Nedovića je, naime, tek na 7. mjestu, sa bodom više od zone baraža.

Rudar u Pljevljima dočekuje Zetu (14 h), dok se u 15 sati pod Malim brdom igra derbi začelja - Petrovac ima šansu da pobjegne sa posljednjeg mjesta ukoliko pobijedi pretposljednji OFK Titograd.

U nedjelju su na programu mečevi 13. kola, a onda slijedi 14-dnevna pauza zbog termina za reprezentacije.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: