Solskjer priznao: Ovo je neoprostivo

Junajted je sinoć izgubio na gostovanju u Istanbulu 2:1 u utakmici trećeg kola Lige šampiona

5675 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je igra u odbrani njegove ekipe u utakmici protiv Bašakšehira "neoprostiva" i odbacio spekulacije da mu je ugrožen posao poslije niza nezadovoljavajućih rezultata.

Junajted je sinoć izgubio na gostovanju u Istanbulu 2:1 u utakmici trećeg kola Lige šampiona.

"Igra nije bila dovoljno dobra protiv ekipe koja je trčala i radila. Oni su postigli golove kao što se ponekad desi u Evropi kada se ne branite dovoljno dobro. Prvo, zaboravili smo na igrača naprijed i to je neoprostivo, a drugo nismo dobro organizovali kontranapade i ponovo osvajali loptu. Dozvolili smo dva gola, a nismo imali dovoljno da se vratimo u drugom poluvremenu. Marsijal je postigao gol, a onda pomisliš da imaš 45 minuta da spasiš nešto od utakmice, ali u drugom poluvremenu nismo ništa iskoristili i nismo uspjeli da ih slomimo", rekao je Solskjer za BT Sport.

"Nije lako sada biti pozitivan, naravno da nije kada izgubite na ovaj način. Ali, ovi igrači, oni su dobri igrači i imamo šansu u utakmici protiv Evertona u subotu da počnemo ponovo", dodao je trener engleskog tima.

U Premijer ligi Junajted je 15. na tabeli sa sedam bodova iz šest utakmica, a Solskjer je upitan da li se plaši za svoj posao.

"Odbijam da odgovorim na to. Naravno, uvijek su tu mišljenja. Moraš da ostaneš jak. Klub me je zaposlio da obavim posao i to radim najbolje što mogu sa mojim saradnicima. Nismo bili dovoljno dobri, cijelu utakmicu", naveo je Norvežanin.

Bonus video: