Sutjeska traži izlaz: Radojičić u opasnosti, Radulović prva opcija

Sutjeska je u posljednja četiri kola osvojila samo dva boda, doživjela je dva vezana poraza, prvo od Budućnosti u derbiju kraj Bistrice 1:0, a sinoć od Iskre u Danilovgradu (3:0), u najslabijem izdanju u dosadašnjem dijelu sezone

9869 pregleda 31 reakcija 19 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sutjeska traži izlaz iz rezultatske i igračke krize u domaćem šampionatu, a u toj potrazi logičan korak je da se postavi pitanje promjene na klupi.

Kako saznaju "Vijesti", čelnici nikšićkog kluba razmatraju mogućnost smjene Dragana Radojičića, a prva njihova opcija je Miodrag Radulović.

Sutjeska je u posljednja četiri kola osvojila samo dva boda, doživjela je dva vezana poraza, prvo od Budućnosti u derbiju kraj Bistrice 1:0, a sinoć od Iskre u Danilovgradu (3:0), u najslabijem izdanju u dosadašnjem dijelu sezone.

Radulović (53) je prije osam godina osvojio titulu sa ekipom Budućnosti, a od tada je radio samo u inostranstvu.

Vodio je ekipe iz Kuvajta i Kazahstana, prije Budućnosti bio je trener uzbekistanskog Pahtakora, sa kojim je igrao azijsku Ligu šampiona, a najveće uspjehe ostvario je kao selektor reprezentacije Libana, koju je prvi put u istoriji odveo na prvenstvo Azije.

Od marta je bez posla, nakon što je zbog pandemije koronavirusa napustio klubu iranskog Zob Ahana.

Radojičić je ljetos došao - vratio se u Nikšić umjesto Nikole Rakojevića, koji je sa Sutjeskom osvojio dvije titule i jedan kup, a prošlu sezonu završio na drugom mjestu. I on je dva puta bio prvak sa Sutjeskom, 2013. i 2014. godine.

Sutjeska nakon 12 kola ima 16 bodova, a u nedjelju dočekuje Jezero u 13. rundi. Možda i sa novim trenerom...

Bonus video: