Marušić "pobjegao" na vrijeme, biće na raspolaganju Crnoj Gori

Marušić je, kako su sinoć javili srpski mediji, stigao iz Rima u Beograd, sa saigračem Sergejom Milinković-Savićem, koga u četvrtak čeka meč sa selekcijom Srbije protiv Škotske u baražu za EURO

9791 pregleda 3 komentar(a)
Adam Marušić, Foto: Reuters
Adam Marušić, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.11.2020. 17:07h

Adam Marušić će, ipak, biti u kombinaciji za mečeve fudbalske reprezentacije Crne Gore za mečeve sa Azerbejdžanom i Kiprom u Ligi nacija.

Kako javlja italijanski "Skaj", Lacio nije mogao da spriječi odlazak igrača u nacionalne timove, jer na adresu kluba nije stigao dokument regionalnih zdravstvenih vlasti (ASL) da fudbaleri klubova, koji imaju slučajeve zaraze, moraju da ostanu u izolaciji i ne smiju da napuštaju zemlju.

Nešto kasnije, došla je zvanična informacija da nema smetnji da igrači rimskog kluba mogu da se odazovu pozivu za nacionalne selekcije.

Marušić je, kako su sinoć javili srpski mediji, stigao iz Rima u Beograd, sa saigračem Sergejom Milinković-Savićem, koga u četvrtak čeka meč sa selekcijom Srbije protiv Škotske u baražu za EURO.

Italijanski mediji su javili da su regionalne zdravstvene vlasti (ASL) zabranile odlazak iz zemlje fudbalera Lacija, Đenove, Rome, Fiorentine, Sasuola i Intera.

Marušić će sigurno preskočiti prijateljski duel sa Kazahstanom u srijedu, ali bi, ukoliko ne stigne neka hitna zabrana iz Italije i iz njegovog kluba, trebalo da bude na raspolaganju za utakmicu sa Azerbejdžanom u subotu u Zaprešiću i Kiprom u utorak u Podgorici.

Bonus video: