Marko Burzanović ide iz Mladosti?

Budućnost, Mladost i Rudar u srijedu će početi pripreme za drugu polusezonu
315 pregleda 1 komentar(a)
Marko Burzanović, Foto: Savo Prelević
Marko Burzanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.01.2018. 21:15h

Budućnost, Mladost i Rudar u srijedu će početi pripreme za drugu polusezonu.

I dok je Budućnost promijenila trenera (Vladimir Vermezović umjesto Dragana Kažića), Mladost je zadržala Veska Steševića na klupi, ali je zato pretrpjela velike rotacije u igračkom kadru.

Čak sedmorica fudbalera koja su u prvoj polusezoni nosila dres Mladosti, napustila su Stari aerodrom - Milan Đurišić, Ivan Knežević, Nikola Vukčević, Nedeljko Vlahović, Vuk Martinović i Andrija Kaluđerović dobili su još u decembru raskid ugovora i slobodu da promijene klub.

Talentovani Ognjen Stijepović je prije nekoliko dana prešao u Sampdoriju, a blizu da napusti Mladost je još jedan talenat i mladi reprezentativac, Marko Burzanović.

Nekadašnji vezista Budućnosti ima ugovor do ljeta, u srijedu će se pojaviti na prozivci, ali je njegova budućnost u redovima Mladosti krajnje neizvjesna.

Tri nova igrača angažovala je za sada Mladost - Vojina Pavlovića iz Grblja, Danila Vukićevića iz Berana i Nigerijca Mamadua Mendija. Svi će oni pokušati da poboljšaju igru u veznom redu.

Budućnost je, s druge strane, za sada dovela nekadašnjeg reprezentativca Petra Grbića, a očekuje još nekoliko pojačanja. U konkurenciji je Nikola Karaklajić, koji je jesenas nosio dres Iskre, a odavno je u kombinaciji i Simon Vukčević.

Rudar se takođe razišao sa nekoliko fudbalera (Đuričković, Stojanović, Mrdak...), dok je tim Miodraga Vukotića za sada pojačao vezista Velizar Janketić, koji je jesenas igrao za Kom Eurozox.

Bonus video: