Krizni sastanak u Realu: Zidan 45 minuta držao bukvicu igračima

"Zidan je otvoreno rekao igračima da je vrijeme da se probude, da jednog za svagda raskrste sa isticanjem pojedinačnih kvaliteta i da počnu da djeluju kao tim", navodi list
3 komentar(a)
Zinedin Zidan, Foto: Reuters
Zinedin Zidan, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.01.2018. 14:42h

Svi alarmi su upaljeni u Madridu, a Zinedin Zidan je današnji trening počeo sastankom sa igračima, koji je trajao 45 minuta i na kome je od njih tražio da "prestanu da budu individualci i da se posvete ekipi", piše "Marka".

Krizni sastanak organizovan je nakon novog kiksa, protiv Selte u posljednjem kolu šampionata (2:2), nakon koga je aktuelni šampion povećao zaostatak za Barselonom na 16 bodova.

"Zidan je otvoreno rekao igračima da je vrijeme da se probude, da jednog za svagda raskrste sa isticanjem pojedinačnih kvaliteta i da počnu da djeluju kao tim", navodi list.

"Neću vam reći o čemu smo pričali, to je naša interna stvar. Normalno je da razgovaramo u ovakvim situacijama", rekao je Zidan na pres-konferenciji.

Kako izaći iz krize, bilo je jedno od pitanja.

"Radom, samo radom. Mi nemamo samo jedan problem - kombinacija je više faktora. Moramo da nađemo rješenje, a rješenje se traži pričom i treninzima", kazao je Zidan.

Real sjutra od 21 i 30 dočekuje Numansiju u revanšu Kupa Španije, nakon ubjedljive pobjede u prvom meču 3:0.

Bonus video: