Kom Eurozox i Petrovac počeli misiju "opstanak"

Anđelo Rudović, nekadašnji igrač Mogrena, Mladosti, Petrovca i mladog tima PSV-a, koji je jesenas bio član Spartaka i Subotice, pokušaće da unaprijedi igru Koma
1 komentar(a)
Kom Eurozox, Foto: Zoran Đurić
Kom Eurozox, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.01.2018. 20:44h

Iako su jedni 5. a drugi 9. na tabeli, iako ih razdvaja osam bodova, Kom Eurozox i Petrovac ući će u drugi dio sezone sa istim ambicijama - da ostanu u Prvoj ligi.

Do toga će pokušati da dođu na različite načine - Kom bez baraža, dok je za Petrovčane doigravanje realnost...

"Opstanak bez baraža je glavni cilj, a kako se prvenstvo bude odvijalo, ako rezultati budu dobri, možda i malo korigujemo ciljeve", kaže Duško Vlaisavljević, trener Koma.

Samo jedan bod udaljen je petoplasirani Kom od baraža za opstanak, a samo jedan, takođe - od mjesta koje može da donese Evropu.

Anđelo Rudović, nekadašnji igrač Mogrena, Mladosti, Petrovca i mladog tima PSV-a, koji je jesenas bio član Spartaka i Subotice, pokušaće da unaprijedi igru Koma.

Došao je i nekadašnji bek Zete Nemanja Sekulić, dok su ekipu napustili Janketić (Rudar), kao i Cetinjani Radović i Bogdanović (još traže klub).

I Petrovčani su se, s druge strane, pojačali u napadu, jer su vratili svog nekadašnjeg člana, visokog napadača Aleksandra Vujačića.

"Raduje me povratak Vujačića, jer je najviše škripalo na mjestu napadača, ali nam je neophodno još neko pojačanje", kazao je Rudolf Marčić, trener Petrovca.

Bonus video: