Da je Klop crnac ili Englez davno bi dobio otkaz

Bilo je i očekivano da "redsi" ne budu na prošlogodišnjem nivou, nakon što su na impresivan način osvojili titulu, ali to nije spriječilo Džona Barnsa, legendu kluba, da iskritikuje Jirgena Klopa, kao i stanje u engleskom fudbalu

4529 pregleda 10 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Liverpul ove sezone nije dominantan kao prethodne, ali se i pored toga nalazi na trećoj poziciji Premijer lige sa 17 bodova i ima samo bod manje od lidera Lestera.

Bilo je i očekivano da "redsi" ne budu na prošlogodišnjem nivou, nakon što su na impresivan način osvojili titulu, ali to nije spriječilo Džona Barnsa, legendu kluba, da iskritikuje Jirgena Klopa, kao i stanje u engleskom fudbalu.

Njegova izjava je bila i pomalo šokantna.

"U fudbalu se stvari ne mijenjaju tako lako. Koristim Klopa kao primjer. Prošle godine je Liverpul imao 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiran tim i vjerovali smo da je najbolji trener. Evo, sada im ne ide baš najbolje i već mnogi preispituju njegov posao", kazao je Barns.

"Da je crnac on bi već izgubio svoj posao u ove dvije godine. Da je Englez opet bi sigurno već dobio otkaz. To je ta diskriminacija u fudbalu. Liverpul ne blista trenutno, ali Klop je siguran. Da je tu neko drugi sumnjam da bi i dalje bio trener Liverpula".

Bonus video: