Arsenal savladao Kom za povratak na vrh

Tivćani su se pobjedom u derbiju nad Komom 2:1, izjednačili sa Zlatičanima na vrhu tabele

4878 pregleda 3 komentar(a)
Arsenalu pobjeda u derbiju, Foto: Radiotivat.com
Arsenalu pobjeda u derbiju, Foto: Radiotivat.com

Fudbaleri Arsenala su slavili u derbiju Amplitudo druge fudbalske lige protiv Koma i izjednačili se na vrhu tabele nakon 16. kola.

Obje ekipe imaju po 35 bodova, prati ih Mornar sa 31 bod.

Tivćani su pobijedili 2:1, a poveli su već u 7. minutu golom kapitena Ćetka Manojlovića. Sedam minuta kasnije je izjednačio Vule Vujačić, a trijumf domaćinu donio je Jasmin Muhović sa penala u 77. minutu.

Tako Arsenal nije dozvolio Zlatičanima da naprave prvi veliki bijeg, naprotiv!

Korak za vodećim tandemom drži Mornar nakon trijumfa na gostovanju Jedinstvu - 2:1, koji ima četiri boda manje. Vuk Martinović je pogodio za Barane u 13. minutu, Jedinstvo je poravnalo preko Seada Dacića u 60, da bi tri boda Mornaru osigurao Marko Kažić u 72. minutu.

Berane je u Rožajama dobilo Ibar 4:0. Het-trik je postigao Nikola Globarević (12, 68, 78. minut, upisao se i Žarko Vilotijević u n73. minutu), dok je Drezga na svom terenu bila bolja od Bokelja.

Jedini pogodak u Spužu postigao je Bojan Lazarević u 23. minutu, dok je Grbalj slavio u Igalu 2:0 - pogađali su Đorđe Stešević u 13. minutu i Nikola Stanišić u 62. minutu.

Vodeći dvojac, Kom i Arsenal, imaju po 35 bodova, Mornar je na 31, po 23 su sakupili Igalo i Berane, Jedinstvo je na 20... U donjem dijelu tabele su Bokelj (16), Grbalj (15), Ibar (13) i Drezga sa devet bodova.

Naredno, 17. kolo, Amplitudo 2. CFL, odigraće se naredne nedjelje, 22. novembra. Sastaju se: Arsenal - Jedisntvo, Kom - Igalo, Grbalj - Ibar, Berane - Drezga i Bokelj - Mornar.

Bonus video: