Ramos i Real: Pregovori ne idu po planu, PSŽ želi da iskoristi situaciju

Budući da mu ugovor ističe na ljeto, Ramos već u januaru može da pregovara ssa zaitneresovanim stranama. A PSŽ je - sudeći prema informacijama "As-a" - opasno "zagrizao"

3185 pregleda 0 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: Reuters
Serhio Ramos, Foto: Reuters

Budućnost Serhija Ramosa u madridskom Realu je neizvjesna - Špancu ugovor ističe naredne godine, a pregovori o produžetku saradnje ne idu željenom brzinom.

Španski "As" u današnjem izdanju donosi informaciju da se pregovori ne odvijaju planiranom dinamikom, te da su male šanse da Ramos i naredne sezone nosi dres "merengesa".

Problem leži u politici poslovanja "kraljevskog kluba". U Madridu igračima koji imaju preko 30 godina ne nude dugoročne ugovore - izuzetak je bio Kristijano Ronaldo - a plan sa Ramosom je sljedeći - ugovor na godinu dana uz mogućnost da se saradnja produži na još godinu.

Trenutnu situaciju i "zatezanje" oko ugovora želi da iskoristi PSŽ i Ramosa dovede u Francusku. Oni Špancu nude trogodišnji ugovor i primanja po sezoni od 20 miliona eura.

Budući da mu ugovor ističe na ljeto, Ramos već u januaru može da pregovara ssa zaitneresovanim stranama. A PSŽ je - sudeći prema informacijama "As-a" - opasno "zagrizao".

Ramos je, dakle, bliži odlasku iz Madrida, nego ostanku...

Bonus video: