Krah: Crna Gora posljednja u grupi, slabija i od Farskih ostrva

Od mogućih 30, tim koji vodi Miodrag Vukotić osvojio je samo sedam bodova - pobijedio je Farska Ostrva kod kuće i Kazahstan u gostima, a igrao neriješeno sa Izraelom na strani

19281 pregleda 111 reakcija 35 komentar(a)
Strijelac u Skoplju: Nikola Krstović, Foto: Savo Prelević
Strijelac u Skoplju: Nikola Krstović, Foto: Savo Prelević

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore je kao posljednja u grupi završila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo!

Istorijski najslabiji rezultat i najniža tačka ostvareni su u konkurenciji jedne velesile - Španije, ali i Sjeverne Makedonije, Izraela i Kazahstana, a ispred naše selekcija su i Farska Ostrva.

Crna Gora je danas u posljednjem meču izgubila od Makedonaca u Skoplju (2:1), a posljednje mjesto uručili su joj i Farani koji su slavili protiv Kazahstana u gostima (3:2).

Od mogućih 30, tim koji vodi Miodrag Vukotić osvojio je samo sedam bodova - pobijedio je Farska Ostrva kod kuće i Kazahstan u gostima, a igrao neriješeno sa Izraelom na strani.

U posljednjem meču ovog "mračnog" kvalifikacionog ciklusa, šansu su dobili igrači koji će igrati u narednom periodu, ništa se nije promijenilo...

Makedonci su vodili 2:0, golovima Đorđijevskog u 13. i Miovskog u 77. minutu iz penala, a smanjio je Nikola Krstović četiri minuta prije kraja meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: