spekulacije

"Marka": Ronaldo želi da se vrati, Realu je prestar i preskup

Italijanski mediji su ranije javili da bi Juventus na kraju ove sezone mogao da se odrekne Ronalda, kako bi vratio dio uloženog novca, ali i kako bi se oslobodio njegove velike godišnje plate, koja iznosi 31 milion eura

2795 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Kristijano Ronaldo želi da se vrati u Real, tvrdi "Marka", navodeći da je portugalski superstar kontaktirao čelnike bivšeg kluba kako bi vidio kakvo je njihovo razmišljanje po tom pitanju.

Madridski list napominje da je Ronaldo nije održavao odnose s bivšim saigračima od kada ih je napustio 2018. godine, ali da se to promijenilo posljednjih mjeseci, te da je u kontaktu i sa Florentinom Peresom.

Italijanski mediji su ranije javili da bi Juventus na kraju ove sezone mogao da se odrekne Ronalda, kako bi vratio dio uloženog novca, ali i kako bi se oslobodio njegove velike godišnje plate, koja iznosi 31 milion eura.

U Realu, međutim, nisu oduševljeni idejom o povratku, jer je podmlađivanje tima u toku, a i Ronaldovi finansijski zahtjevi su previsoki u vrijeme korona-krize.

Nedavno je sportski direktor PSŽ-a Leonardo kazao da bi klub iz Pariza bio u mogućnosti da reaguje, ako bi se ukazala šansa da dovede jednog od najboljih golgetera svih vremena.

Preporučujemo za Vas