OFK Titograd zaslužio remi u Danilovgradu

Iskra i OFK Titograd i drugi ovosezonski duel završili rezultatom 1:1

3922 pregleda 2 komentar(a)
OFK Titograd je izborio važan bod u Danilovgradu, Foto: Savo Prelević
OFK Titograd je izborio važan bod u Danilovgradu, Foto: Savo Prelević

Iskra je ostala neporažena i u trećoj uzastopnoj utakmici na svom terenu, pošto je sa OFK Titogradom remizirala 1:1.

Rezultat realan, nakon 90 minuta u kojima su se smjenjivali periodi bolje igre ekipa iz suprotnog tabora.

Prvih pola sata plripalo je gostima, Marko Mrvaljević je u 12. minutu uzdrmao prečku, desetak minuta kasnije je oklijevao u izglednoj poziciji sa 13 metara.

Potom je domaćin krenuo više naprijed i u 33. minutu Ivan Vuković je sjajno šutirao sa 18 metara, ali je golman Sergej Joksimović fantastičnom intervencijom loptu uspio da skrene u korner.

No, već u narednom napadu Zoran Petrović je golom završio akciju koju je i započeo, a nastavili Adžović i Šaletić, sjajnim centaršutem sa desne strane pa je Petrović sa pet metara nebranjivo pogodio glavom u 35. minutu.

Do poluvremena je viđena po jedna dobra akcija na obje strane ali je zato nastavak pripao gostima.

OFK Titograd je od starta drugog poluvremena krenuo naprijed i nakon nekoliko polušansi i spornih situacija uspio je da izjednači u 61. minutu.

Kalezić, koji je samo minut ranije loše tukao iz slobodnjaka sa 18 metara, sjajno je ubacio u kazneni prostor gdje je kapiten Ivan Novović bio najbrži na lopti i iskosa sa desne strane lijevom nogom pogodio je suprotni ugao.

Igralo se bez pravih prilika, potom sve do 87. minuta kada je Joksimović bio brži od rezerviste Mandića, a Alden Škrijelj istrčao 40 metara u kontri, a onda sa 13 metara loše šutirao.

Tako je i drugi ovosezonski duel ovih ekipa završen sa identičnih 1:1. Iskra ima 18 bodova, OFK Titograd 13.

Bonus video: