Šou Dritona Camaja u Mađarskoj: Peta, asistencije, priznanje za igrača meča...

Prošlosezonski napadač Iskre sve bolji u dresu mađarske Kišvarde, sinoć blistao u pobjedi nad Pakšijem

4900 pregleda 258 reakcija 3 komentar(a)
Foto: Kišvarda
Foto: Kišvarda

Iako još čeka prvi gol u dresu mađarske Kišvarde, Driton Camaj za kratko vrijeme je postao nezamjenjivi član prve postave kluba sa "Varketija".

Nekadašnji ofanzivac Budućnosti, Iskre, Dečića i Lovćena sinoć je imao pravi šou u pobjedi nad Pakšijem (3:1), koja je njegovoj ekipi donijela drugo mjesto na tabeli, iza Ferecnvaroša.

Camaj je dva puta asistirao, prije prve asistencije sjajno je odbranu protivnika "otvorio" petom, a pripalo mu je priznanje za igrača utakmice.

"Drago mi je što sam odigrao tako kvalitetnu utakmicu i izabran za igrača meča, jer mi to puno znači na planu samopouzdanja", kazao je 23-godišnji Camaj, nekadašnji mladi reprezentativac.

On je ljetos stigao u Mađarsku iz Iskre, a Kišvarda mu je drugi inostrani klub, jer je nosio dresi i hrvatskog Intera iz Zaprešića.

"Srećan sam u novom klubu i dajem sve od sebe. Zahtjevi su prevashodno fizički, na mnogo većem nivou nego kod nas. Nalazimo se na drugom mjestu na tabeli, odmah iza Ferencvaroša, vezali smo tri pobjede, atmosfera u timu je odlična i samo se nadam da ćemo nastaviti u ovom ritmu", zaključio je Camaj.

Bonus video: