Zvezda kažnjena zbog Mladića, Partizan, ipak, prošao sa novčanom kaznom

"Crno-bijeli"u februaru igraju sa Viktorijom Plzenj, a "crveno-bijeli" sa CSKA iz Moskve
0 komentar(a)
Partizan, Foto: Reuters
Partizan, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.01.2018. 15:50h

Disciplinska komisija UEFA je kaznila Crvenu zvezdu igranjem utakmice sa CSKA iz Moskve, u šesnaestini finala Lige Evrope, pred praznim tribinama.

Beogradski mediji javili su da je Partizan dobio još težu kaznu (dva meča suspenzije), ali će "crno-bijeli" imati podršku navijača protiv Viktorije Plzenj u istom takmičenju.

"Iskreno, iznenađeni smo ovakvom odlukom UEFA. Mislim da smo tokom cijele jeseni pokazali da kao klub maksimalno odgovorno pristupamo svakom meču, pa i organizacionom smislu i da uvijek činimo sve što je u našoj mogućnosti da sve protekne u najboljem redu", rekao je direktor Zvezde Zvezdan Terzić Tanjugu.

Zvezda je kažnjena zbog ispada navijača na meču sa BATE Borusovom u Bjelorusiji, odnosno transparenta upućenom nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću i skandiranja njegovog imena.

Partizan je ovoga puta prošao sa novčanom kaznom (30 hiljada eura), nakon što je dva puta igrao bez prisustva publike zbog ispada najvijača na mečevima protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

Bonus video: