Liverpul - najveći gubitnik VAR-a

Jirgen Klop ima druge brige. Povrijedio mu se i Džejms Milner, za šta je optužio televiziju BT, koja „kroji“ raspored u Premijer ligi

10917 pregleda 3 komentar(a)
Sudija Stjuart Atvel pokazuje na bijelu tačku, Jirgen Klop gleda sa kiselim osmjehom, Foto: Reuters
Sudija Stjuart Atvel pokazuje na bijelu tačku, Jirgen Klop gleda sa kiselim osmjehom, Foto: Reuters

Da nema VAR-a, Liverpul bi nakon 10 kola Premijer lige imao 25, a ne 21 bod!

Nakon što su čak tri odluke išle protiv šampiona u duelu sa Brajtonom (poništeni golovi Mohameda Salaha i Sadija Manea, te penal za domaće), američki ESPN je napravio analizu kome je u Premijer ligi sistem pomoćnog video sudije pomogao, a kome odmogao.

Povezani članci

28. Novembar 2020.

VAR opet protiv Liverpula, Brajton do remija u 93. minutu

Najveći gubitnici su „redsi“, koji su ostali bez četiri boda. Dva su izgubili danas, još dva u Mersisajd derbiju, kada je poništen gol Džordana Hendersona za pobjedu u 90. minutu.

Sve u svemu, čak sedam odluka je bilo protiv tima Jirgena Klopa, a samo jedna za! Jedini put kada je VAR bio na strani Liverpula je u 2. kolu, kada je štoper Čelsija Andreas Kristensen isključen zbog faula nad Sadiom Maneom.

Timu sa „Enfilda“ VAR nije bio naklonjen danas tri puta, dva puta protiv Šefild junajteda, a jednom protiv Evertona i Vest Hema.

Klop, međutim, ima druge brige. Povrijedio mu se i Džejms Milner, za šta je optužio televiziju BT, koja „kroji“ raspored u Premijer ligi.

- Milner je istegao zadnju ložu. Čestitke. Možda da pitate Krisa Vajldera o tome (i menadžer Šefild junajteda je imao problema sa povredama igrača, op.a). BT je izabrao da utakmica počne u 12.30. Ovo ste vi uradili - grmio je bijesni Njemac.

Bonus video: