Peđa Mijatović znao problem Reala u utakmici sa Alavesom, Zidan bio daleko

MIjatović je u "živom" programiu nagovijestio poraz Reala u Madridu, pogrešnom postavkom u ekipi Zidana

6502 pregleda 1 komentar(a)
Peđa je bio daleko da bi dao rješenja Zidanu, Foto: AS
Peđa je bio daleko da bi dao rješenja Zidanu, Foto: AS

I dok prvak Španije igra po sistemnu toplo - hladno, trener Reala Zinedin Zidan nije imao objašnjenje zbog čega je njgova ekipa poražena u domaćoj utakmci sa Alavesom, nakon briljantne pobjede nad Interom.

Španski mediji citiraju danas komentare ikone Reala, Predraga Mijatovića, tokom utakmice sa Alavesom u mikrofonu CADENA SER.

"Zidan je zakasnio da ispravi stvari, trebalo je da ne potcijeni Alaves i obrati pažnju na njihovu igru. Alaves ima fantastičnu lijevu stranuu i dva sjajna napadača, a šta je uradio Zidan!? Ignorisao je to, pa je Lukasu koji je sjajno odigrao protiv Intera promijenio poziciju i dao mu Asensija da brani njegovu stranu. Svi znamo da Asensio ne zna da odradi te zadatke u odbrani i onda se pitam šta je sa Militaom? On je trebalo da igra i zatvori poziociju datu Asensiu", objasnio je Mijatović.

Sjajni bivši napadač Reala, Mijatović, preokrenuio je sudbinu najvećeg kluba titulom prvaka Evrope na koju se čakalo 32 godine.

"MIslim da su u pripremi igre sa Alavesom u Realu potcijenili snagu lijeve strane i napadača Alavesa. To je napravilo sve probleme. Ipak, Alaves je iznenadio i mene stavom i riješenošću da pokori stadion "Di Stefano", koji je bio vidan od samog starta. Time su iznenadilili i Real", zaključio je Mijatović.

Bonus video: