Tri ponude za Ronalda, jedna je i iz Holivuda

Ronaldo ima ponude LA Galaksija, PSŽ-a i Čelsija
1 komentar(a)
Kristijano ROnaldo, Foto: Reuters
Kristijano ROnaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.01.2018. 13:35h

Kristijano Ronaldo je više puta rekao da bi želio da karijeru završi u Realu, čelnici Reala mnogo puta ponovili da je on simbol kluba, ali spekulacije ne prestaju.

Kako je sinoć saopšteno u poznatoj fudbalskoj emisiji na jednoj TV stanici u Španiji, Portugalac već ima ponude tri kluba.

Prva je iz SAD, pravo iz Los Anđelesa. Galaksi, navodno, nudi Ronaldu 30 miliona dolara po godini, ali i mogućnost da se približi Holivudu i ostvari jedan od svojih "nefudbalskih" snova i oproba se kao glumac.

Druge dvije su iz Evrope. Pari sen Žermen je zainteresovan, a Ronaldov agent, Žorž Mendeš radi na tom transferu.

Zvuči više kao fudbalska naučna-fantastika, ali Ronaldov dolazak u PSŽ označio bi, kako je saopšteno u medijima, odlazak Nejmara u Real.

Treća ponuda je iz Engleske, ali ne iz Junajteda, već iz Čelsija.

Eden Azar u Realu, Ronaldo na "Stamford bridžu", i to zvuči prilično nerealno, jer je Portugalac davno kazao da je Mančester junajted jedini klub iz Engleske u kome bi mogao da zaigra.

"Marka" je, nedavno, javila da je Ronaldo zatražio znatno povećanje godišnje plate, jer nakon Nejmarovog potpisa za PSŽ i Mesijevog novog ugovora sa Barselonom, on zarađuje mnogo manje nego dva njegova najveća rivala za titulu najboljeg fudbalera svijeta.

Portugalski as trenutno ima 20-ak miliona po godini, a Mesi će ubuduće zarađivati skoro 50 miliona.

Bonus video: