kritike

Mijatović: Ova ekipa nema Realov DNK

Real u posljednje kolo ulazi kao kandidat da završi takmičenje u evropskoj eliti - ali, ipak, ima povoljnu situaciju, jer mu je potrebna pobjeda nad Borusijom Menhengladbah na domaćem terenu

7490 pregleda 45 reakcija 11 komentar(a)
Foto: Marca
Foto: Marca

Proslavljeni fudbaler i nekadašnji direktor Reala - Peđa Mijatović - kazao je da ova ekipa "kraljevskog kluba" nema Realov DNK.

Mijatović je razočaran porazom od Šahtjora u Kijevu 2:0 u pretposljednjem meču grupne faze Lige šampiona.

"Real je ekipa sa mnogo dilema, to je ekipa koja nema stabilnost 90 minuta. Mislim da je najgore od svega što igrači ne znaju kako da reaguju kada je potrebno nešto da se promijeni, kako da preokrenu stvari, a to nije DNK Realovih fudbalera", kazao je Mijatović.

Real u posljednje kolo ulazi kao kandidat da završi takmičenje u evropskoj eliti - ali, ipak, ima povoljnu situaciju, jer mu je potrebna pobjeda nad Borusijom Menhengladbah na domaćem terenu.

"To je dobra pozicija, ali Realov rival je tim koji je veoma opasan i kome treba pobjeda. Očekujem reakciju igrača. Čini mi se da se oni osjećaju ugodno, jer Zidan uvijek sebe stavlja u prvi plan kao odgovornog, a fudbaleri pomisle 'mi smo u redu, zaštićeni smo'. To nije dobro i nije istina - oni nisu dobri", kazao je Mijatović.

Preporučujemo za Vas