Rafal Muhovića za plus pet Arsenala, goleada u Kotoru, Drezga - Kom odloženo

Ibar - Arsenal 1:3, Igalo - Jedinstvo 2:0, Mornar - Grbalj 2:0 i Bokelj - Berane 3:3 u mečevima 19. kola Amplitudo 2. CFL. Drezga i Kom trebalo bi da igraju u subotu

3076 pregleda 0 komentar(a)
Jasmin Muhović (žuti dres) iz vremena kada je nosio dres Podgorice, Foto: Boris Pejović
Jasmin Muhović (žuti dres) iz vremena kada je nosio dres Podgorice, Foto: Boris Pejović

Fudbaleri Arsenala slavili su preokretom protiv Ibra u Rožajama (3:1), u 19. kolu Amplitudo 2. CFL, pa sada imaju pet bodova više od drugoplasiranog Koma, koji nije danas igrao protiv Drezge u Spužu zbog natopljenog terena.

Utakmica bi trebalo da se igra u subotu u 13 časova, čime će definitivno biti spuštena zavjesa na jesenji dio sezone u drugoligaškom karavanu.

Ibar je protiv lidera na Bandžovom brdu poveo golom Božidara Bujiše u 8. minutu, ali je zatim na scenu stupio Jasmin Muhović i sa tri gola donio bodove Tivćanima - 3:1.

Igalo je na svom terenu terenu savladalo Jedinstvo sa 2:0, a oba pogotka postigao je Jonso Li - u 38. i 67. minutu.

Istovjetan rezultat viđen je i u Baru, gdje je Mornar došao do trijumfa nad Grbljem - 2:0. Strijelci za Mornar bili su Marko Bugarin i Marko Kažić.

Zanimljiv meč odigrali su Bokelj i Berane. Gosti su u Kotoru tri puta vodili, ali se domaćin sva tri puta vraćao u egal i tako stigao do boda - 3:3.

Vaslije i Petar Čavor, kao i Darjan Šušić, pogodili su za Bokelj, na drugoj strani su precizni bili Nikola Lekić dva puta i Eniks Kriještorac.

foto: FSCG

Bonus video: