Sutjeska vodila, Sekulić potpisao remi na DG areni

Bez pobjednika u Lješkopolju - 1:1

13442 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

Sutjeska nije izgubila ni u četvrtom meču zaredom u prvenstvu od kada je na klupi Miljan Radović, a drugi remi u toj seriji je upisala na DG areni.

Bilo je 1:1 u duelu Podgorice i nikšićke ekipe, a bod domaćinu je donio Balša Sekulić u 73. minutu odličnim udarcem sa 20 metara pošto mu je glavom loptu spustio Šaleta Kordić.

Tada je domaćin i krunisao bolju igru u drugom poluvremenu u kojem je prije izjednačenja imao i opasan pokušaj Marka Vukčevića, a nakon njega i još jednu dobru priliku Sekulića.

Sutjesci je pripao prvi dio, a do prednosti je stigla u 37. kada je Božo Marković matirao Nikolu Ivezića poslije asistencije Marka Ćetkovića.

Mogla je na kraju i Sutjeska da iz Lješkopolja odnese tri boda, ali je Ivezić zaustavio šut glavom Milutina Osmajića u 82. nakon odlične akcije Markovića i centaršuta Nikole Janjića.

"Igramo sve bolje. U ovom meču nam je pripalo prvo, Podgorici drugo poluvrijeme, mada smo imali i šansu Osmajića da pobijedimo. Možemo da žalimo zbog te prilike, ali u drugom dijelu jednostavno nismo bili dovoljno dobri. U dobroj smo seriji, imamo osam bodova iz posljednja četiri meča, ali treba da budemo na visini zadatka i u posljednje dvije utakmice ove polusezone, rekao je Miljan Radović.

Podgorica je zadovoljna bodom.

"Bitna utakmica za nas, bitno da je nismo izgubili. Sutjeska je bila agresivna, zasluženo je vodila u prvom poluvremenu. Morali smo da jurimo, ali smo pokazali karakter i izjednačili. Imali smo negativnu seriju, prekinuli smo je pobjedom protiv Dečića, sada smo hrabro došli i do remija koji smo po meni zaslužili", istakao je trener Podgorice Milorad Peković.

Bonus video: