Nemanja Mijušković potpisao za Tosno

Ugovor na dvije godine
128 pregleda 1 komentar(a)
Nemanja Mijušković FK Tosno, Foto: Fc tosno
Nemanja Mijušković FK Tosno, Foto: Fc tosno
Ažurirano: 02.01.2018. 17:51h

Povremeni crnogorski fudbalski reprezentativac Nemanja Mijušković karijeru nastavlja u Premijer ligi Rusije - potpisao je za Tosno s kojim je prvog dana 2018. dogovorio dvogodišnju saradnju.

Mijušković se tako vraća u ruski fudbal, jer je u periodu od 2010. do 2012. godine ranije nastupao za moskovski Dinamo i Amkar iz Perma.

Crnogorski štoper, koji je za nacionalni tim upisao tri nastupa, prethodnu polusezonu je nastupao u kazahstanskom Tarazu, a u karijeri je igrao i za OFK Beograd, Sarajevo, Rudar, Vardar...

"Drago mi je što sam opet u ruskom fudbalu. Prvenstvo je sve jače, gotovo da svaki tim ima novi stadion, što je veoma bitno. Ovo je za mene novij izazov, želim da se dokažem u jakoj konkurenciji", rekao je Mijušković na predstavljanju.

Tosno je trenutno na 14. mjestu u Premijer ligi sa 20 bodova, jednim više od Anžija na 15. poziciji, a osam od posljednjeplasirane ekipe SKA.

"Čuo sam za Tosno, jer je ovdje igrao Mladen Kašćelan, moj nekadašnji saigrač iz reprezentacije. Važno mi je da igramo dobro i da pobijedimo u što više utakmica. Vjerujem da ću pomoći ekipi da ispuni ciljeve. Po tome što sam vidio, mislim da Tosno ima kvalitet da obezbijedi opstanak", istakao je 25-godišnji Mijušković.

Bonus video: