Montela: Nije problem kupiti napadača...

Mediji su ranije javili da bi Stevan Jovetić mogao da se vrati u Andaluziju, u klub u kome je igrao u drugom dijelu prošle sezone
1 komentar(a)
montela, Foto: Eldesmarque.com
montela, Foto: Eldesmarque.com
Ažurirano: 02.01.2018. 13:16h

Vinćenco Montela održao je danas prvu pres konferenciju kao trener Sevilje, uoči sjutrašnjeg meča sa Kadizom u Kupu Španije.

Novinare je, međutim, više zanimalo da li će italijanski trener dovoditi nove igrače tokom zimskog prelaznog roka. Mediji su ranije javili da bi Stevan Jovetić mogao da se vrati u Andaluziju, u klub u kome je igrao u drugom dijelu prošle sezone.

Jovetić i Montela sarađivali su u Fiorentini u sezoni 2012/13, nakon koje je Jovetić otišao u Mančester siti za 30 miliona eura.

Kao razlog za mogući transfer navodi se i to da je Sevilja na 17 mečeva Primere postigla samo 20 golova, ubjedljivo najmanje od svih ekipa iz vrha Primere.

Montela je, međutim, bio uzdržan kada je govorio o aktivnostima tokom zimske fudbalske pijace.

"I u Španiji, kao i u Italiji, novinare više zanima prelazni rok nego utakmica. Tek sam došao, još analiziram ekipu, a pričaću sa sportskim direktorom. Što se tiče napada, tačno je da postoji problem sa realizacijom. Da li će doći neko, rano je da pričamo o tome. Mislim da nije ni problem kupiti napadača, da je veći problem ako tim ne funkcioniše u napadačkom dijelu igre", rekao je Montela.

Bonus video: