Žesus ne mora na operaciju, ali slijedi pauza

Planovi menadžera Pepa Gvadiole su ovom povredom u velikoj mjeri poremećeni, jer je Žesus bio jedan od ključnih igrača u ovoj sezoni kluba iz Mančestera
51 pregleda 0 komentar(a)
Gabrijel Žezus, Foto: Reuters
Gabrijel Žezus, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.01.2018. 09:06h

Fudbaler Mančester Sitija Gabrijel Žesus se povrijedio na utakmici protiv Kristal Palasa u nedjelju, ali na sreću kluba i navijača operacija koljena nije neophodna, pa se njegov povratak na teren očekuje u kraćem periodu nego što se u prvi mah mislilo, piše Sport klub.

Kristal Palas i Mančester Siti su odigrali 0:0 posljednjeg dana 2017. godine, ali takav rezultat možda ne bi ostao da se Gabrijel Žesus već u 23. minutu nije povrijedio.

20-godišnji Brazilac je povrijedio medijalni kolateralni ligament koljena, ali na sreću operacija nije neophodna, pa se na terenu očekuje najkasnije za dva mjeseca.

Ipak, planovi menadžera Pepa Gvadiole su ovom povredom u velikoj mjeri poremećeni, jer je Žesus bio jedan od ključnih igrača u ovoj sezoni kluba iz Mančestera.

Brazilac je odigrao 27 mečeva, postigao je deset golova, a imao je i četiri asistencije.

"Danas mi je snimljeno levo koljeno i ustanovljeno je da imam malu povredu medijalnog kolateralnog ligamenta. Hvala bogu da nije mnogo strašno, pa operacija nije potrebna. Obećavam da ću se vratiti što prije. Hvala vam za podršku i reči pažnje. Srećna vam Nova godina, 2018. će biti moja godina!", napisao je Gabrijel Žesus.

Bonus video: