Sutjeska nastavila seriju - Grivić i Marković riješili Petrovac

Nikšićani slavili 2:1 protiv posljednjeplasirane ekipe

5813 pregleda 20 reakcija 3 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Sutjeska je u pozitivnom nizu u prvenstvu, seriju je nastavila i protiv Petrovca kraj Bistrice.

Nikšićani su slavili 2:1, to im je šesti meč zaredom bez poraza (četiri trijumfa i dva remija) i na zimsku pauzu idu u dobrom raspoloženju, nakon mnogo oscilacija u prvom dijelu sezone.

Jer, Sutjeska sada ima samo bod manje od drugoplasiranog Dečića...

Tim Miljana Radovića je poveo već u 5. minutu kada se u gužvi nakon prekida najbolje snašao Dragan Grivić, a u finišu prvog dijela je i najavila još jednu pobjedu na svom terenu.

Igrao se 36. minut kada je Božo Marković pogodio iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, uz slabu reakciju golmana Petrovčana Save Mugoše.

Nije tu, ipak, bio kraj, jer su se gosti vratili u meč u 62. kada se poslije kornera upisao Marko Marković.

Petrovčani su nastavili da prijete, jurili su izjednačenje, ali je Sutjeska bila bliža trećem golu.

U nekoliko navrata su sporo reagovali Milutin Osmajić, Marković i Marko Ćetković, a u sudijskoj nadoknadi je veliku šansu imao i Aleksa Marušić...

"Možemo da budemo zadovoljni nakon svega. Uradili smo dosta toga dobrog u posljednje vrijeme, a nije bilo lako uz probleme koje smo imali, ali o kojima nismo pričali. Bilo je kartona, povreda... Ne mogu da budem nezadovoljan, iako ni danas nije bilo sjajno u drugom poluvremenu. Ali, bio je sjajan odnos igrača prema obavezama. Sa 14 bodova u šest utakmica od kada sam tu, moramo da budemo zadovoljni", rekao je trener Sutjeske Miljan Radović.

Petrovac, posljednji tim na tabeli, ima još jedan meč do zimske pauze - u srijedu ga čeka duel protiv Budućnosti.

Bonus video: