Milinković: Impresivno; Mulalić: Ne želim da bacim mrlju na sve što smo uradili

Budućnost u srijedu igra protiv Petrovca u odgođenom meču, može i na plus 18

5340 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti bili su ubjedljivi protiv Dečića 4:0 u derbiju posljednjeg kola jesenjeg dijela šampionata.

Stekli su 15 bodova prednosti nad prvim pratiocem iz Tuzi, takva dominacija se ne pamti.

"Mislim da smo zasluženo na prvom mjesto, čestitke momcima na pobjedi, ali i na svemu što su uradili. To je impresivno. Tražili smo sebe u prva tri kola, kasnije uhvatili seriju, ostvarili sve pobjede, osim protiv Dečića u Pogorici, mada smo i tada imali 2:0. Danas smo zasluženo slavili, bili smo maksimalno ozboljni i profesionalni, iako je kraj sezone. Mi imamo kvalitet, ali pristup je pravi, nema opuštanja i to me raduje...", kazao je trener Mladen Milinković za RTCG.

Budućnost u srijedu igra protiv Petrovca u odgođenom meču, može i na plus 18.

"Nadam se da će igrači biti ozbiljni i skoncetrisani, da ćemo povećati prednost, ali da nam je neko ponudio ovih 15 bodova prednosti bili bi prezadovoljni. Sve je ovo zasluženo, imali smo kontinuitet u igri i kvalitet na terenu", kazao je Milinković.

I pored ubjedljivog poraza, Dečić može da bude više nego zadovoljan učinkom ove jeseni - to je apostrofirao trener Edis Mulalić.

"Poklonili smo im dva gola i onda je teško da se vratimo. U Podgorici smo to uradili, danas nismo. Imali smo strah, kao da smo igrali sa Mančester sitijem, a kada se pomiješa strah sa manjkom nečeg drugog, dobija se ovakav rezultat. Ali, ne želim da bacim mrlju na ovo što smo uradili, ako sam kriv za ovaj poraz neka me odmah potjeraju... Ali, sa ovakvim igračkim kadrom biti drugi i u polufinalu Kupa, to je najbolja polusezona u istoriji kluba", kazao je Mulalić.

Bonus video: