Kandreva pljunuo na navijače: Poručio im "umrite svi"

Na snimku se ne vidi kome je tačno ovaj potez bio namijenjen, odnosno da je li u pitanju reakcija na kritike Interovih navijača, ili vrijeđanje navijača Lacija, ali sasvim je sigurno da bi za taj potez Kandreva mogao biti kažnjen od strane Saveza
2 komentar(a)
Antonio Kandreva, Foto: Printscreen (YouTube)
Antonio Kandreva, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 31.12.2017. 10:53h

Inter i Lacio sinoć su remizirali na stadionu Đuzepe Meaca (0:0), a utakmicu je obilježio potez Antonija Kandreve koji je zbog provokacija pljunuo na navijače i poručio im 'umrite svi'!

Kandreva, koji je u Inter došao upravo iz Lacija, sve je češće na udaru kritika navijača zbog loše forme i slabog učinka na terenu, piše Goal.com.

Italijanski reprezentativac u ovoj utakmici nije bio na zadovoljavajućem niovu, baš kao ni njegova ekipa koja je upisala novi kiks nakon tri uzastopna poraza i ispadanja iz kupa protiv Milana.

Na snimku se ne vidi kome je tačno ovaj potez bio namijenjen, odnosno da je li u pitanju reakcija na kritike Interovih navijača, ili vrijeđanje navijača Lacija, ali sasvim je sigurno da bi za taj potez Kandreva mogao biti kažnjen od strane Saveza.

Bonus video: