Stanković motivisan za Milan: Biće borba neprestana

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu

3361 pregleda 4 komentar(a)
Foto: BETAPHOTO
Foto: BETAPHOTO

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da nema dilemu da će predstojeći dvomeč sa Milanom u Ligi Evrope biti spektakl i istakao da priželjkuje da će se te utakmice igrati pred navijačima.

"Snažan protivnik. Juče sam gledao utakmicu izmedju Milana i Parme, gdje je Parma odigrala fenomenalno, ali je Milan sve vrijeme bio dominantan. Lideri su na tabeli u Seriji A, a ne treba trošiti vrijeme za priču o njihovoj istoriji i o tome kakav su faktor u evropskim takmičenjima", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

"U posljednjih par godina prolaze kroz tranziciju, ali utisak je da su u ovoj sezoni pronašli ravnotežu. Sa Piolijem su dobili dosta toga, radi se o odličnom treneru. Biće spektakl, nemam dilemu. Volio bih da se nešto promeni do tada što se tiče navijača. Kada bismo mogli da igramo na punoj Marakani... To je nešto što priželjkujemo", rekao je Stanković.

Trener Zvezde je naveo da poštuje ekipu Milana, ali je i istakao da se ne plaši tog dvomeča.

"Oni će nastaviti da igraju prvenstvo, ali nas čeka pauza i mogućnost da se još bolje spremimo. Bićemo svježiji, odradićemo i pripreme. Opet, Milan je dobar tim, čekaju nas dvije utakmice, nadigravaćemo se", rekao je Stanković.

"Rekao sam da se ne plašimo nikoga, ali da poštujemo svakoga. Realista sam u životu, svjestan sam da nemamo pravo da prijetimo, ali nećemo odustati. Tražićemo naše sanse i 'biće borba neprestana'", zaključio je on.

Domaćin prve utakmice biće Crvena zvezda i to 18. februara. Revanš meč je zakazan za srijedu, 25. februar.

Bonus video: