Sapunica "Kutinjo" se nastavlja: Najki pustio ponudu dresa Brazilca iz Barse, pa je povukao

"Saga Kutinjo" jedna je bila jedna od najvećih sapunica ljetnjeg prelaznog roka, a ako se "po jutru dan poznaje", nastavak će se gledati i tokom januara 2018. godine
0 komentar(a)
dres Barselona, Foto: Twitter
dres Barselona, Foto: Twitter
Ažurirano: 31.12.2017. 08:52h

Kompanija "Najki" pokrenula je pravu lavinu, posljednjeg kalendarskog dana 2017. godine sa ponudom kupovine dresa Filipea Kutinja iz Barselone.

Na zvaničnoj online prodavnici Barselone, među asortimanom dresova našao se i onaj sa Kutinjovim prezimenom i datumom 1. januar 2018. godne.

Tako su iz ove sportske kompanije "najavili" dolazak dugo očekivanog pojačanja za Barsu.

Međutim dres je brzo uklonjen iz ponude, što je fanove i Barselone i Liverpula dodatno raspametilo na društvenim mrežama.

Dok jedni smatraju da je u pitanjui gaf nekog iz kompanije i da su pokvarili iznenađenje za navijače Barse, neki smatraju i da je u pitanju šala nekog hakera.

Ima i onih koji smatraju da je ovo sve samo još jedan pritisak na čelnike Liverpula, kako bi pustili brazilskog fudbalera da pređe u januarskom prelaznom roku.

"Saga Kutinjo" jedna je bila jedna od najvećih sapunica ljetnjeg prelaznog roka, a ako se "po jutru dan poznaje", nastavak će se gledati i tokom januara 2018. godine.

Navodno čelnici "Crvenih" bi pustili Brazilca ali za 150 miliona eura i Serđi Roberta.

Bonus video: