Terzić zove Savićevića na meč Zvezda - Milan

''Naravno da ćemo Dejana Savićevića, kao legendu Zvezde i Milana, pozvati na utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između našeg i italijanskog kluba'', kazao je Terzić u razgovoru za ''Srpski telegraf''

21829 pregleda 222 reakcija 47 komentar(a)
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kazao je da će Dejan Savićević, legenda beogradskog kluba i jedan od najboljih igrača svih vremena, dobiti poziv da prisustvuje utakmici koju Zvezda igra sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope.

Savićević je, naravno, i ikona Milana, sa kojim je, takođe, osvojio titulu prvaka Evrope i u kome je dobio nadimak Genije.

''Naravno da ćemo Dejana Savićevića, kao legendu Zvezde i Milana, pozvati na utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između našeg i italijanskog kluba'', kazao je Terzić u razgovoru za ''Srpski telegraf''.

Savićević je u junu prošle godine rekao je da je Terzić "bacio atomsku bombu na fudbal u Crnoj Gori" i bio ključni izvršilac u ucjenjivačkoj kampanji, koja je rezultirala odlascima Ljubiše Tumbakovića, Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića iz reprezentacije na dan meča sa Kosovom.

"On je bio jedan od ključnih ljudi koji su vršili pritisak na fudbalere Zvezde, naravno preko navijača. Da li ga je bilo strah od navijača, da li od službi, policija, tajne službe... ", kazao je tada Savićević u emisiji "Živa istina" na RTCG.

"Bacio je atomsku bombu na fudbal u Crnoj Gori. Mi ćemo te bombe preživjeti, ali on je jedan od glavnih aktera cijele ove priče. Da li ga je bilo strah od navijača, ili od predmeta koji duži niz godina drže u fioci, predmeta koji nije okončao pred sudom u Srbiji. Strah ili ucjena? Ali, treba da se živi i poslije ovoga, treba da se dolazi u Crnu Goru, a ja ne znam kako će on imati obraza da se pojavi pred očima ljudima koji su mu ovdje pomogli. Dokazao je ono što govore o njemu, da je nikakav čovjek", rekao je tada Savićević.

Terziću je kasnije bio zabranjen ulazak u Crnu Goru

Bonus video: