Lampard: Pred nama je još mnogo posla

Tim Frenka Lamparda propustio priliku da se izjednači sa Liverpulom i Totenhemom na vrhu

3033 pregleda 0 komentar(a)
Lampard, Foto: Reuters
Lampard, Foto: Reuters

Porazom od Vulverhemtpona (2:1), Čelsi je propustio priliku da se - makar na 24 časa - izjednači sa Totenhemom i Liverpulom na vrhu Premijer lige.

"Plavci" su sinoć poveli protiv "vukova" golom Žirua, da bi preokret donijeli Podens i Pedro Neto. Gol za pobjedu Neto je postigao u 95. minutu meča.

To je drugi vezani poraz tima iz Londona nakon izgubljenog meča od Evertona u subotu. Ono što brine su rezultati Čelsija protiv timova iz gornjeg dijela tabele. Odigrali su ukupno šest mečeva sa ekipama koje su plasirane do 12. mjesta i upisali tri remija i isto toliko poraza.

„Svi su nam već pisali hvalospjeve. Ja nijesam bio među njima jer je moj posao da ostanem hladne glave šta god se dešava. Kada igraš onako kako smo mi igrali u ovom meču jasno je da to nije odraz nivoa kome težimo. Mislim da je pred nama još mnogo posla i da ima mjesta za napredak i ne mogu da kažem da sam mnogo iznenađen“, rekao je nakon meča Lampard.

Mjesta za napredak mora biti, pogotovo kada je u pitanju napadačka linija. Najefikasniji igrač Čelsija u Premijer ligi je štoper, Kurt Zuma, koji je postigao četiri gola.

„Iskustvo koje imam u Premijer ligi govori mi da kada sniziš svoj standard na način na koji smo mi to učinili u prethodna dva meča, posebno na gostovanju, lako gubiš utakmice. Za moje igrače je to velika lekcija“, dodao je Lampard.

Čelsi u narednom kolu, u ponedjeljak igra londonski derbi sa Vest Hemom.

Bonus video: