Atalanta traži 10 miliona za Papua Gomesa

„Gazeta delo sport” otkriva da je između dosorašnjeg kapitena i uprave napetost dostigla tačku pucanja i da je teško vjerovati da će Gomes otići bez centa. Čelnici su to definitivno odlučili nakon što je Argentinac uoči utakmice s Juventusom pjevao himnu torinskog kluba?

6368 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Atalanta će tražiti 10 miliona eura obeštećenja za Papua Gomesa (32), koji zbog sukoba s trenerom Đanpjerom Gasperinijem želi u januari da napusti klub, objavili su italijanski mediji.

Argentinac ima ugovor do juna 2023. godine, a nadao se da će ga klub pustiti bez odštete. Međutim, čini se da od toga neće biti ništa.

„Gazeta delo sport” otkriva da je između dosorašnjeg kapitena i uprave napetost dostigla tačku pucanja i da je teško vjerovati da će Gomes otići bez centa. Čelnici su to definitivno odlučili nakon što je Argentinac uoči utakmice s Juventusom pjevao himnu torinskog kluba?!

Do sukoba, a navodno umalo i do tuče između Gomesa i Gasperinija je došlo nakon utakmice protiv Mitjilanda u 1. kolu Lige šampiona.

Trener je od kapitena tražio da igra više po krilu, što se njemu nije svidjelo i nastavio je da igra u sredini, pa je u svlačionici došlo do problema.

Italijanski mediji pišu da su najveći interes za usluge argentinskog maestra pokazali Milan i Inter.

Papu Gomes stigao je u Atalantu 2014. godine iz ukrajinskog Metalista za 4,5 miliona eura.

Bonus video: