Ronaldo: Nema izgovora za poraz od Fiorentine

Juventus je sinoć na svom terenu izgubio od Fiorentine sa 0:3 i pretrpio prvi poraz u Seriji A na svom stadionu Alijanc

6925 pregleda 20 reakcija 1 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je danas da nema izgovora za poraz od Fiorentine 0:3 u prvenstvu i da će njegova ekipa u nastavak šampionata ući snažnija.

Juventus je sinoć na svom terenu izgubio od Fiorentine sa 0:3 i pretrpio prvi poraz u Seriji A na svom stadionu Alijanc.

"Juče, uz lošu igru i rezultatom daleko od prihvatljivog, završili smo utakmice za 2020. godinu, godinu posebnu na mnogo načina. Prazni stadioni, protokoli za koronavirus, odložene utakmice, duge nadoknade i vrlo tijesan kalendar. Ali, to nije izgovor za bilo šta. Znamo da moramo da prikažemo više, kako bismo igrali bolje i pobjeđivali na konstantniji način", naveo je Ronaldo na društvenim mrežama.

Portugalski fudbaler pozvao je navijače da vjeruju u ekipu, isto koliko ekipa vjeruje u njih.

"Mi smo Juventus i jednostavno ne možemo prihvatiti ništa manje od izvrsnosti na terenu. Nadam se da će nam ova kratka pauza pomoći da se vratimo jači i ujedinjeniji, pošto je sezona daleko od završene i vjerujemo da ćemo, ponovo, slaviti sa našim navijačima", naveo je Ronaldo.

Poslije večerašnjih utakmica u Seriji A slijedi pauza zbog praznika, a takmičenje će se nastaviti 3. januara, kada će Juventus dočekati Udineze.

Juventus je četvrti na tabeli sa 24 boda, sedam manje od vodećeg Milana.

Bonus video: