Sevilja se dogovorila sa Montelom

Klub iz Andaluzije je objavio da je postigao dogovor sa stručnjakom koji je nedavno dobio otkaz u Milanu i da se samo čeka da on dogovori razlaz sa "rosonerima"
1 komentar(a)
Montela, Foto: Reuters
Montela, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.12.2017. 19:21h

Španski i italijanski mediji su juče najavili, Sevilja večeras potvrdila - Vinćeno Montela je novi trener.

Klub iz Andaluzije je objavio da je postigao dogovor sa stručnjakom koji je nedavno dobio otkaz u Milanu i da se samo čeka da on dogovori razlaz sa "rosonerima".

Nekadašnji napadač više italijanskih klubova, koji je najveći trag ostavio u Romi, baš u "vučici" je i počeo trenersku karijeru, jer je vodio kadete, a kratko bio i na klupi prvog tima.

Nakon toga je vodio Kataniju, Fiorentinu, Sampdorija i od ljeta prošle godine Milan.

Najbolje rezultate je ostvario sa "violom", sa kojom je dva puta osvojio 4. mjesto u Seriji A, igrao finale Kupa (izgubio od Napolija 3:1) i stigao do polufinala Lige Evrope 2015. godine, gdje ga je, zanimljivo, izbacila Sevilja.

Ostaje da se vidi da li će se obistiniti i druga informacija, da Montela želi da na stadion "Sančes Pishuan" vrati Stevana Jovetića.

Klub iz Andaluzije je nedavno otpustio Eduarda Berisa zbog serije loših rezultata, iako ta odluka nije naišla na odobravanje, jer se argentinski stručnjak bori sa kancerom.

Bonus video: