Euforija u Parizu: Poketino je čovjek koji će dovesti Mesija

Mesiju ugovor sa Barsom ističe narednog ljeta, još nema naznaka da će biti produžen, odnosno nije ni moguće raditi na tome, sve dok se ne završe predsjednički izbori u katalonskom klubu

5205 pregleda 0 komentar(a)
Mesi i Poketino, Foto: Printscreen
Mesi i Poketino, Foto: Printscreen

"Čekajući Djeda Mraza" - tako je "L'ekip" najavio dolazak Mauricija Poketina u Pari Sen Žermen.

Još nema zvaničnih objava iz kluba da će argentinski trener naslijediti Tomasa Tuhela, ali u pitanju su samo tehički detalji - svi svjetski mediji javljaju da je Poketino stiže u Pariz.

U fudbalskom Parizu je prava euforija, koja ide toliko daleko da se najavljuje da će Poketino biti čovjek koji će u PSŽ dovesti Lea Mesija.

Mesiju ugovor sa Barsom ističe narednog ljeta, još nema naznaka da će biti produžen, odnosno nije ni moguće raditi na tome, sve dok se ne završe predsjednički izbori u katalonskom klubu.

"Le Parizijen" prenosi da Poketino ima sjajne odnose sa Mesijem, te da je najbolji igrač današnjice ljetos i lobirao za njegov dolazak na klupu Barse, na koju je, ipak, sjeo Ronald Kuman.

"Poketino je trener sa harizmom i znanjem, Argentinac je, Mesi ga poštuje i to bi moglo da znači da je dogovor itekako moguć", navodi list.

Očekuje se da će dolazak bivšeg trenera Totenhema biti ozvaničen narednih dana, kada se srede finansijske obaveze koje PSŽ ima prema Tuhelu.

Pominje se da će Njemac zbog otkaza dobiti oko sedam miliona eura.

Bonus video: