Mesi ima jednu želju koja mu se nikada neće ispuniti

"Prihvatam sve, svjestan sam i zahvalan na podršci koju imam širom svijeta, ali želio bih da budem anoniman, da mogu sa djecom da odem u bioskop, u prodavnicu, restoran... Ja jesam privilegovan zbog života koji imam, ali postoji i druga strana. Moj život nije samo moja stvar", kazao je Mesi

8235 pregleda 4 komentar(a)
Leo Mesi, Foto: Reuters
Leo Mesi, Foto: Reuters

Leo Mesi ima jednu želju koja mu se nikada neće ispuniti - da bude anoniman.

Najbolji fudbaler današnjice kazao je u intervjuu za TV stanicu "La Sexta" da razumije šta donosi popularnost, ali da mu nedostaje privatnost.

"Prihvatam sve, svjestan sam i zahvalan na podršci koju imam širom svijeta, ali želio bih da budem anoniman, da mogu sa djecom da odem u bioskop, u prodavnicu, restoran... Ja jesam privilegovan zbog života koji imam, ali postoji i druga strana. Moj život nije samo moja stvar", kazao je Mesi.

Otkrio je i da je najbolju saradnju imao sa dvojicom trenera...

"Pep Gvardiola je imao nešto posebno, teško je i da se objasni. Imao je izuzetan pristup igračima, njegove taktičke reakcije su bile jednostavne, a veoma produktivne, svakome je bilo jasno šta treba da radi i kako da dođemo do rezultata. I Luis Enrike je bio sličan. Od njih sam naučio kako da razumijem fudbal, uz njih sam napredovao kao igrač", kazao je Mesi.

Bonus video: