Liverpulu je štoper potreban, ali Klop nije siguran da li će klub biti aktivan u prelaznom roku

Za razliku od Klopa, legenda Liverpula, Džejmi Karager smatara da je ekipi potreban štoper kako bi uspjela da odbrani titulu

5497 pregleda 0 komentar(a)
Klop, Foto: REUTERS
Klop, Foto: REUTERS

Virdžil van Dajk je povrijeđen, Džo Gomez je završio sezonu, van terena je i Žoel Matip, ali Liverpul po svemu sudeći u januaru neće dovodtii štopera.

Tako kaže menadžer engleskog šampiona, Jirgen Klop, a prenosi Sky.

Klop je ove sezone na štoperskoj poziciji koristio Fabinja, koji je i ranije pokrivao to mjesto i na sjajan način zaustavljao protivničke igrače. Šansu su dobili i imladi Rajs Vilijams i Netanijel Filips.

Klop kaže da je poslovanje kluba na jedan način uslovljeno pandemijom koronavirusa, te da od toga zavisi i transfer politika kluba.

"Trenutno ne mogu ništa o tome (prelaznom roku) da vam kažem. Ne znam kakva je situacija u drugim klubovima, ali mi moramo biti oprezni i ozbiljni. Zato ne znam šta možemo, a šta ne", kazao je Klop.

Za razliku od Klopa, legenda Liverpula, Džejmi Karager smatara da je ekipi potreban štoper kako bi uspjela da odbrani titulu.

Liverpul je kiksao na nekoliko mečeva ove sezone. Remizirali su sa VBA, Fulamom, Njukaslom...to je šest bodova koji bi mogli da znače mnogo u borbi za titulu.

Bonus video: