Zvižduci navijača pokolebali Grizmana: Odlučio je da ostane, ali...

Francuz je bio šokiran reakcijom publike i to svega tri dana nakon što je sa dva gola u finalu sa Olimpik Marsejom donio Atletiku pehar u Ligi Evrope
0 komentar(a)
grizman, Foto: Reuters
grizman, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.05.2018. 15:00h

Antoan Grizman saopštio je čelnicima Atletika da ostaje u klubu, nekoliko sati pred početak meča sa Eibarom u nedjelju, ali bi njegovo mišljenje moglo da se promijeni zbog navijača.

"Marka", naime, piše da su čelnici kluba i najbolji igrač odlučili da o dogovoru ne obavještavaju javnost, kako odlazak Fernanda Toresa ne bi ostao u sjenci te vijesti.

Međutim, kada je Grizman sredinom drugog poluvremena ušao u igru sa tribina "Vanda metropolitana" čuli su se zvižduci, pa je navijače morao da umiruje Dijego Godin, koji je sa klupe otrčao do južne tribine i zatražio da zvižduci prestanu...

"Godin je navijačima rekao da Grizman ostaje i nije ih slagao u tom trenutku", piše "Marka".

Francuz je, međutim, bio šokiran reakcijom publike i to svega tri dana nakon što je sa dva gola u finalu sa Olimpik Marsejom donio Atletiku pehar u Ligi Evrope.

"Grizman sada traži malo vremena da razmisli", mada je, piše "Marka", jasno da ogromna većina "kolćonerosa" nije ohrabrila nezadovoljstvo sa tribina i bunt zbog sve jačih glasina da ide u Barselonu.

"Marka" podsjeća da su navijači na proslavi titule u Ligi Evrope tražili od Grizmana da ostane, a da je navijačke pjesme predvodila - njegova supruga.

Bonus video: