Klop zove neprijatelja u Liverpul: Može li Ramos na Enfild?

Juče se pojavila informacija da je 34-godišnji defanzivac prenio Florentinu Peresu da ima poziv iz Pari Sen Žermena i uvjeravanja da u Parizu stvaraju projekat, koji uključuje njega i Lea Mesija

6028 pregleda 1 komentar(a)
Ramos i Salah u finalu 2018. godine, Foto: Printscreen
Ramos i Salah u finalu 2018. godine, Foto: Printscreen

Odnos Serhija Ramosa i Reala nije savršen u posljednje vrijeme, a španski mediji podgrijavaju tenzije.

Ramosu ugovor ističe na ljeto, pa je "Marka" juče javila da su pregovori u "slijepoj ulici", jer legendarni kapiten traži previše novca za produžetak (13 miliona eura po sezoni), a ne odgovara mu ni to što Real želi da ga zadrži samo do 2022. godine.

Ramos je, međutim, demantovao pisanje "Marke", kazavši da nije dobio ni ponudu da produži ugovor sa klubom u kome je od 2005. godine.

Juče se pojavila informacija da je 34-godišnji defanzivac prenio Florentinu Peresu da ima poziv iz Pari Sen Žermena i uvjeravanja da u Parizu stvaraju projekat, koji uključuje njega i Lea Mesija.

Danas stiže nova vijest - Ramosovu situaciju želi da iskoristi Liverpul, te da je Jirgen Klop pokazao interesovanje i poslao poruku da je spreman da razgovara oko dolaska na Enfild.

Eventualni poziv Liverpula je primamljiv za svakog igrača, ali Ramos i nije baš omiljena osoba kod navijača, nakon incidenta sa finala Lige šampiona 2018. godine.

Navijači, ali i stručna javnost, kao i Klop i svi u klubu, smatraju da bi ishod tog meča bio drugačiji da Španac nije povrijedio Mohameda Salaha - po mnogima namjerno.

Njegov start nad najboljim igračem "redsa", kome je nakon rvačkog zahvata stradalo rame, zbog čega je morao da izađe sa terena, ostao je nekažnjen, a Real dobio finale 3:1, uz dvije velike greške golmana Karijusa.

Bonus video: