Barsa treća na tabeli, Kuman najavio borbu do posljednje utakmice

"Fenomenalan timski rad nas je doveo do ove pobjede i srećan sam što smo je tako ostvarili“, izjavio je trener Barse Ronald Kuman poslije pobjede.

6518 pregleda 0 komentar(a)
Kuman, Foto: Reuters
Kuman, Foto: Reuters

Prvi put poslije četiri godine, Barselona je slavila u Baskiji - "blaugrana" je sinoć u prvom meču ove godine savladala Bilbao i nastavila put ka vrhu tabele.

Strijelci za Barsu bili su Pedri i dva puta Lionel Mesi.

Konačan rezultat ne uspjeva dobro da opiše stanje na terenu – mi smo bili nadmoćni u mnogim fazama. Kada su poveli 1:0, mi smo i tada kontrolisali igru, iako nijesmo u defanzivi bili dovoljno koordinisani. Fenomenalan timski rad nas je doveo do ove pobjede i srećan sam što smo je tako ostvarili. Borićemo se do posljednje utakmice“, izjavio je trener Barse Ronald Kuman poslije pobjede.

Sjajan meč odigrao je mladi Pedri.

„Pred nama je i dalje dug put, ali smo na pravoj stazi. Pedri pokazuje da je veoma zreo, uprkos svojoj mladosti. Mesi je demonstrirao svoju volju, ona je uvek evidentna, ali danas ju je baš pokazao golovima. On je veoma bitan", dodao je Kuman.

Tim sa "Nou Kampa" nakon novog trijumfa nalazi se na trećem mjestu na tabeli sa sedam bodova manje i dvije utakmice više od madridskog Atletika.

U narednom kolu Barselona gostuje Granadi.

Bonus video: