Lajpcig, Salcburg ili Njujork: Hakšabanović ima ponudu iz Red Bull grupe

Švedski mediji javljaju da Norčeping ima ponude za 21-godišnjeg krilnog napadača i to od, kako navode, jednog od klubova iz Red Bul fudbalske grupacije

15098 pregleda 34 reakcija 9 komentar(a)
Sead Hakšabanović, Foto: Twitter
Sead Hakšabanović, Foto: Twitter

Sead Hakšabanović želi da promijeni tim i ligu, želi da ode iz Norčepinga i Švedske, što je prošlog mjeseca i saopštio čelnicima kluba.

Crnogorski reprezentativac je jedan od najboljih igrača švedskog šampionata, imao je odlična izdanja i u nacionalnom timu, jasno je da je prevazišao takmičenje u kome nastupa.

Švedski mediji javljaju da Norčeping ima ponude za 21-godišnjeg krilnog napadača i to od, kako navode, jednog od klubova iz Red Bul fudbalske grupacije.

Ne precizira se o kojem je klubu riječ, ali jasno je da su tri mogućnosti - u vlasništvu giganta u proizvodnji energetskih napitaka su Lajpcig, Salcburg i Njujork Red Buls.

Lajpcig i Salcburg su sjajne sredine za razvoj mladih igrača, daju šansu i prostor, imaju stil igre koji apsolutno odgovara Hakšabanovićevim kvalitetima, dok Njujork funkcioniše po istom principu u MLS ligi.

Kako javlja švedski "Expressen", čelnici Norčepinga su spremni da razgovaraju i pregovaraju, s tim da za Hakšabanovića traže prilično visoko obeštećenje - sedam miliona eura.

Hakšabanović je prije četiri godine, kada je postao punoljetan, iz Halmštada prešao u Vest Hem, koji ga je prvo pozajmio Malagi, pa Norčepingu, u kome je od januara prošle godine.

Norrčeping je u junu otkupio njegov ugovor za oko 2.5 miliona eura.

On je na 65 mečeva postigao 16 golova i upisao 20 asistencija.

Za Crnu Goru je nastupio 14 puta i postigao jedan gol.

Bonus video: